De etherische oliën van BT’S worden gemaakt van hoogwaardige natuurlijke producten die afkomstig zijn van over de hele wereld.
De etherische oliën zijn vluchtige oliën gewonnen uit planten. Etherische oliën kunnen uit verschillende delen van een plant worden gewonnen, bijvoorbeeld de bloesem, de vrucht, het zaad, de bladeren, de schil, of het hout (van stam, takken of wortels). Soms bevatten verschillende delen van een plant verschillende etherische oliën.
Onze BT’S Etherische oliën worden onder andere gebruikt voor aromatherapie, als geur- en smaakstof in de levensmiddelensector, in de cosmeticabranche, toegepast in de diervoederbranche, als conserveermiddel of als grondstof.

Een enorme variëteit aan toepassingen maakt dat de populariteit van onze etherische oliën enorm is toegenomen.
De focus van BT’S Etherische Oliën zal liggen op het uitbreiden van deze unieke oliën.

25 ml

Anijs olie

Anijs Olie heeft een optimistische en energieke uitwerking. Het kan helpen en ondersteuning bieden bij diverse kwaaltjes. Lees meer.

cederhout olie

Etherische Cederhout Olie is warme, krachtige, houtachtige en zoete olie. De geur blijft lang in een ruimte hangen. Lees meer.

Citronella olie

 Citronella olie heeft een insecten werende werking. De BT’S Citronella olie wordt verwerkt in allerlei producten, zoals kaarsen en lampenolie, maar ook in lotions en sprays. Lees meer.

Gember olie

Gember Olie is een pure olie en heeft een plezierige warme, krachtige en vurige geur die nieuwe energie opwekt. Lees meer.

jasmijn olie

In elk jasmijnbloemetje zit een heel klein beetje Etherische Olie. Honderden bloemen bij elkaar maken een druppel olie. Lees meer.

kaneel olie

Kaneelblad Olie is lichtbruin van kleur en door zijn zoete, kruidige kaneelaroma ontstaat een kalmerend gevoel. Lees meer.

kruidnagel olie

Kruidnagel Olie heeft een sterke, kruidige en warme kruidnagelaroma. Lees meer.

lavendel olie

Lavendel heeft als kenmerk zijn uitgesproken inspirerende geur en heeft een ontspannende en rustgevende werking. Lees meer.

pepermunt olie

Het hoofdbestanddeel van BT’S Pepermuntolie, menthol, behoort tot een groep stoffen, die ons lichaam helpen bacteriën en zelfs virussen te verdrijven. Lees meer.

sinaasappel olie

De oranje vrucht, de sinaasappel staat bekend om zijn sappige vruchtvlees en is rijk aan vitamine C. Lees meer.

tea tree olie

Tea Tree Etherische Olie is een zeer veelzijdig inzetbare olie. Lees meer.

valeriaan tinctuur

Deze rustgever, Valeriaantinctuur, wordt hedendaags vooral gebruikt ter kalmering bij nervositeit en hysterie, slaapproblemen en angsten.          Lees meer.

ylang ylang olie

BT’S Ylang Ylang Olie is een lichtgele iets taaie olie met een zoete bloemige, tropische geur. Lees meer.