Over ons

Een werkdag bij de Nederlandsche Afvulmaatschappij is nooit hetzelfde. Gelukkig maar. We staan 24/7 op ‘aan’. Nieuwe ideeën ontstaan op de meest onverwachte momenten. Geïnspireerd door de natuur, een boeiend verhaal uit de krant of naar aanleiding van een welkome tip van een trouwe relatie. Wij hebben er plezier in en dat hopen wij over te brengen in onze dienstverlening en service.

In ons familiebedrijf, waar inmiddels de volgende generatie is ingestapt, tellen we meer dan 25 jaar ervaring en expertise. Daar zijn we natuurlijk heel trots op!

Onze kwaliteit van de producten moet een constante en betrouwbare factor zijn, iets waar u als klant op mag rekenen. Daarbij zorgen wij voor een snelle levering. Als u wenst op maat geleverd, onder ons merk BT’S of onder private label. Uitgevoerd in 25 ml, 120 ml, 1 liter tot max 1000 liter.

Tijd voor vernieuwing is vooruit denken en inspelen op de toekomst. Wij staan voor ons merk BT’S.

Ons merk BT’S richt zich op de Farmacie. De BT’S Producten leveren wij via verschillende groothandels aan Apotheek, Drogisterij en Online Gezondheidswinkels. Velen van hen hebben wij inmiddels mogen begroeten.

Ons merk DNA is voor de sector Industrie. In onze klantenkring werken wij samen met verfgroothandels, bouwmarkten en gerenommeerde aannemers. Op projectbasis hebben wij een samenwerkingsverband met diverse klanten en leveren wij onze producten in de EU. Mooie ontwikkelingen die ook het wederzijds vertrouwen van ‘zaken doen’ met elkaar aangeven.

Innovatief zijn, uitdagingen aangaan, plannen bedenken. Wat doen wij dit graag. Inspelend op de behoefte van de klant en door de vragen uit de markt, zijn wij gestart met de ontwikkeling van een nieuwe Health Care lijn. Deze verzorgingsproducten zullen wij o.a. gaan verkopen via onze eigen webshop.

Kortom stilzitten daar doen wij niet aan, samenwerken met u, alles voor een tevreden klant, dat is ons ‘werk’, daar worden wij blij van!