Steeds vaker krijgen wij de vraag naar verzorgingsproducten met een biologische samenstelling van bouwstoffen en ingrediënten. De samenstelling van onze BT’S verzorgingsproducten zijn opgebouwd uit veelal natuurlijk gewonnen grondstoffen.
De producten die BT’S levert, zijn meestal voor meerdere doeleinde te gebruiken. Wat direct het verband aangeeft uit meerdere natuur geneeskundige bouwstoffen te bestaan.
Denk maar eens aan de veelzijdigheid van BT’S Natriumbicarbonaat. Onmisbaar als zuiveringsproduct in het huishouden en tegelijktijdig een kei is als rijsmiddel en bakpoeder, maar ook als neutraliseerde zeep een mooie werking biedt.
BT’S Magnesiumsulfaat kan zowel inwendig als uitwendig worden toegepast en heeft een zeer heilzame werking. BT’S Glycerine een effectief middel is met verzachtende werking. BT’S Glycerine Kamferspiritus optimaal werkt bij de verharding van de huid om kloven te voorkomen. De BT’S wonderolie met zijn reinigende en voedende werking veel wordt toegepast.
Bijzonder om te mogen constateren, dat ondanks de verschillende manier van gebruik van onze BT’S verzorgingsproducten, zoveel samenhang hebben tussen natuur en gezondheid.
De BT’S verzorgingsproducten zijn dus goed voor uw body en mind.

100 - 120 ml

amandelolie

Wie het heeft over de Zoete Amandelolie zal verbaast staan over de vele doeleinden waar voor het gebruikt kan worden. Amandelolie kent multifunctionele kwaliteiten. Lees meer.

glycerine

BT’S Glycerine wordt in medische preparaten gebruikt, om een glad makend of verzachtend effect te bereiken.        Lees meer.

kamferspiritus

BT’S Kamferspiritus is een oplossing van kamfer in ethanol. Lees meer.

glycerine kamferspiritus

BT’S Glycerine Kamferspiritus helpt bij het voorkomen van het breken van de huid (kloven).   Lees meer.

wonderolie

Wonderolie / Castor olie is al eeuwen in gebruik door de mens.
Vroeger werd de wonderolie veelal gebruikt voor haar medicinale eigenschappen, maar tegenwoordig wordt de Castorolie voornamelijk gebruikt vanwege de cosmetische voordelen.

Lees meer.

500 - 1000 ml

glycerine

BT’S Glycerine wordt in medische preparaten gebruikt, om een glad makend of verzachtend effect te bereiken.        Lees meer.

kamferspiritus

BT’S Kamferspiritus is een oplossing van kamfer in spiritus. Het bedraagt 10 procent kamfer. Kamfer wordt gewonnen van de kamferboom. Lees meer.

rozenwater

BT’S Rozenwater heeft een kalmerende en hydraterende werking voor de huid. Lees meer.

poeders

magnesium sulfaat

BT’S Magnesiumsulfaat oftewel Bitterzout heeft verrassend veel toepassingen. Lees meer

natrium bicarbonaat

De duizendpoot onder werkzame stoffen! Het meest veelzijdige product onder de poeders.         Lees meer.

talkpoeder

Talkpoeder is afkomstig van het mineraal talk. Dit mineraal is een waterstof houdend magnesiumsilicaat en wordt ook wel speksteen genoemd. Lees meer.